Onze podium fabrikant heeft de afgelopen jaren geluisterd naar de dealers / klanten en  nieuwe podia ontwikkeld / aangepast en leveren dan ook het breedste pakket podiumdelen van alle fabrikanten in Europa. Podiumelement Speedi is een verrijdbaar en opklapbaar podiumdeel wat door 1 of 2 mensen opgebouwd kan worden, dit is wel afhankelijk van de uitvoering.

Podiumelement Speedi is een verrijdbaar & opklapbaar podiumelement die uitgeklapt een vloer oppervlakte heeft van 125 x 250 cm. Het Speedi podiumelement is leverbaar in 2 varianten een met een vaste hoogte van: 40 / 60 / 80 / 100 cm. De andere variant is de Speedi Vario deze heeft een variabele hoogte van:  20 & 40 – 30 & 60 cm – 40 & 60 cm en  60 & 80 cm. Belasting is 750 kg per M2

Het element is makkelijk te verplaatsen en op te bouwen, in opgeklapte vorm pas de Speedi door een gewone deur en in de meeste liften.   

Podiumelement Speedi 125 x 250 cm is opklapbaar - verrijdbaar.

In onze PDF folder vindt u meer technische informatie.               

Podiumelement Speedi heeft 4 zwenkwielen die van de grond worden getild zodra het element wordt uitgeklapt. Het onder frame is gemaakt van metaal met in een zwarte RAL 9005 coating. De podiumdelen zijn gemaakt van ons aluminium profiel en compatibel met ander podiumelementen uit onze serie. Het standaard element wordt geleverd met wielen die geschikt voor gladde vloeren, hobbelige vloeren zoals buiten zijn er extra sterke wielen leverbaar. 

De Speedi wordt aan elkaar gekoppeld met conische koppel strippen die zorgen voor een vaste en stevige verbinding onderling. Een andere optie zijn stalen haken die worden permanent aan de zijkant van de Speedi gemonteerd om de elementen snel aan elkaar te koppelen zonder gereedschap, 2 haken aan de lange zijkant en 1 haak aan de korte zijkant. 

Dit podiumelement is leverbaar met verschillende vloeren  zoals: meubelplaat - Parket – Laminaat – Vilt vloerbedekking – Vinyl – MDF – Brandvertragend hout – Multiplex – Hexa watervast - of een verlaagde vloer om zelf tapijt of vinyl te plakken.

Podiumelementen kunnen tegen een meerprijs geleverd worden in elke RAL kleur.

De Speedi is duurzaam en voldoet aan de veiligheidseisen van deze tijd en hebben een TUV keuring en een garantie van 2 jaar op fabrieksfouten.

Heeft u interesse in de mogelijkheden, wij sturen u graag een vrijblijvende prijsopgave of folder toe of kijk op theatermateriaal.

Transport toeslag Speedi podiumelement.

Speedi toe
Bestel
  • Beschrijving

Podiumdeel Speedi wordt verzonden per Pallet en heeft een transport toeslag voor 1 tot 4 podiumdelen.

!