Lucas Bakker voor advies en inrichten van theatertechniek, een omvangrijk pakket producten geleverd met 48 jaar ervaring.   

Podiumelementen zijn als basis te gebruiken voor heel veel verschillende oplossingen en niet alleen in de theater en evenementen industrie. Podiumdelen zijn geschikt als: Tafel, Tribune, Catwalk, Etalagedisplay, Terras, Autopodium, Rolstoel opgang, industriële toepassingen.

 

Podiumdelen zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen, afmetingen en kwaliteiten. Podiumelementen zijn een flexibele oplossing voor gebruik in: Winkels, Restaurants, Scholen, Kantoren, Industrie, Werkplaats, Assemblage en in de Bouw. Podiumelementen zijn een veilige, duurzame en betaalbare oplossing.    

Podiumelementen in veel uitvoeringen.

Daarom heeft Lucas Bakker Podiumtechniek de beste fabrikant opgenomen in ons programma, een bedrijf met 100 jaar ervaring in het maken van Podiumdelen en meubilair. Mott heeft het meest uitgebreide pakket podiumdelen van alle fabrikanten die er zijn in Europa.

 

Podiumdelen gemaakt van 1e keus materialen die voldoen aan duurzaamheid en hoogste norm van veiligheid. Alle podiumdelen zijn voorzien van een TUV keuring en / of GS berekening volgens de Duitse TUV.

 

Kijk op onze website en download de pdf-podium brochure.

 

Vindt u niet wat u zoekt neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder met onze ruime ervaring.

!