Lucas Bakker Podiumtechniek levert gordijnrails die ook gebruikt wordt in theater en interieur projecten. Dit is gordijnrails die wat zwaarder is dan de uit de bouwmarkt. Aluminium gordijnrails Neta Major - Neta Super – Neta Jumbo – T-rails is een theater en project gordijnrails voor de zwaardere gordijnen en met zeer soepel lopende runners.

 

De keuze van de juiste gordijnrails is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:   het gewicht van de gordijnen, de montage mogelijkheden aan plafond of de muur. Belangrijk is of het plafond of muur het gewicht kan dragen van de rails en gordijnen.  

 

Daarom hebben wij een keuze gemaakt van gordijnrails die kwalitatief beter en steviger is dan rails uit de bouwmarkt. Daarbij hebben wij gekeken naar het pakket accessoires en kwaliteit van de rails. Gekozen is voor deze aluminium rails, met een uitgebreid pakket montage materiaal en runners die soepel blijven lopen.

 

De Neta Major heeft een afmeting van 20 x 16 mm en de Neta Super een afmeting van 30 x 20 mm. De Neta Major is voor gordijnen tot 4 meter hoog en de Neta Super is voor gordijnen tot 6 meter hoog. Deze rails gelagerde runner die zeer soepel lopen. Neta Major en Neta Super hebben een maximale lengte aan 1 stuk van 6 meter lang. Deze rails is koppelbaar om een langere lengte te maken, met een soepele overgang op de koppeling.

 

De gordijnrails Neta Major en Neta Super is geschikt voor gordijnen met steekhaken, de runner heeft een draaibaar oog die zorgt dat geplooide gordijnen soepel blijven lopen in de rails.  Gordijnen met steekhaken zorgen ervoor dat ook de gordijnrails wordt afgedekt. Hang je gordijnen met ogen aan deze Neta Major gordijnrails zit er een opening van circa 2 / 3 cm, tussen de onderkant van de rails en bovenkant gordijn.  

Voor de Neta Major en Neta Super is een speciaal ophang systeem om de gordijnrails verlaagd op te kunnen hangen. Dit pendel systeem wordt gebruikt om de gordijnrails onderaan een systeem plafond te hangen. 

De Neta Major en Neta Super rails is leverbaar met een trekinrichting hand of elektrische bedienbaar. Deze trekinrichting is voor hoge gordijnen of hoog hangende gordijnen die buiten handbereik zijn.


Gordijnrails aluminium en toebehoren

Het is mogelijk om gordijnrails in een RAL kleur naar keuze te leveren.

!